FANDOM


Blabla

gebouw van Thomas Rau

Het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap van Rau komt voort uit een duidelijke visie op de wereld; werkend en levend vanuit het bewustzijn dat elk menselijk handelen een mondiale impact heeft, op ecologisch, economisch en sociaal-maatschappelijk niveau. Vanuit deze optiek ontstaan gezonde gebouwen die energie produceren, gebouwen waarin de mens en zijn belevingswereld centraal staan, gebouwen die bijdragen aan een bewuste visie op onze planeet. Rau noemt dit oneplanetarchitecture.

In december 2008 heeft Thomas Rau het oneplanerarchitecture instute (OPAi) opgericht. Het OPAi is een onafhankelijke netwerk organisatie die zich richt op duurzame ontwikkelingenen op het gebied van architectuur, stedenbouw, technologie en sociale en maatschappelijke structuren. Voor de realisatie van zijn projecten werkt OPAi in interdisciplinaire samenwerkingsverbanden met de voor een vraag meest gekwalificeerde partners.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.