FANDOM


Tel aviv

Tel-Aviv Academy

Het Avni Instituut voor Kunst en Design is een Israelisch kunstacademie gevestigd in Tel Aviv. Het instituut staat bekend om het onderwijs en het gebruik van vele bekende Israëlische kunstenaars en ontwerpers.

De school werd opgericht in 1936 door een groep joodse kunstenaars. Onder deze stichters was Aharon Avni, die de eerste schooldirecteur werd. Na de dood van Avni's de school werd omgedoopt tot het Avni Institute.

Naast een Avni graduaat in diverse kunst en design vestigingen, maar ook in architectuur, kunnen leerlingen op de school een Bachelor of Arts graad in samenwerking met het ontvangen van Open Universiteit van Israel.

Het Avni Instituut gevestigd in een aantal gebouwen langs de weg Eilat in Zuid-Tel Aviv. De gebouwen zijn vernoemd naar opmerkelijke leraren op de school die zijn gestorven. De school beschikt over een grote galerieruimte waar studenten hun werk exposeren. Rond de school ontwikkelde een belangrijke Israëlische cluster van kunst die levert aan bedrijven.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.